ראש הממשלה, בנימין נתניהו, מתכוון לפטר את עו"ד יוסי שגב מצוות ההגנה במשפטו שמתנהל בימים אלה בבית משפט המחוזי בירושלים, כך דווח הערב (ראשון) בחדשות 13.

ההחלטה עליה דווח, מגיעה באופן תמוה מאוד פחות מ-12 שעות לאחר הדיון שהתקיים הבוקר בבית משפט בו הופיע שגב בשם ראש הממשלה. במהלך הדיון הודיע שגב כי יש לו תוכנית לפתור את משבר התשלום שעוצר מראש הממשלה לקבל מימון להגנתו.

מטעמו של ראש הממשלה נמסר בתגובה לדיווח כי הידיעה אינה נכונה וכי אין בכוונתו של ראש הממשלה לפטר את שגב.

מוקדם יותר היום שגב הגיע לדיון שהתקיים בבית משפט המחוזי בירושלים עם ייפוי כוח מנתניהו לדיון הנוכחי בלבד, זאת מכיוון "שנוצר מצב באשמת המאשימה כמובן".

שגב התייחס לבעיית המימון של נתניהו כאשר וועדת ההיתרים שללה ממנו את האפשרות לקבל מימון של עשרה מיליון שקלים מאיש העסקים ספנסר פרטרידג', ואמר לשופטת רבקה פרידמן-פלדמן כי "אם תיפתר בעיית המימון כל עורכי הדין ייצגו".