קרבן נוסף: בית החולים שערי צדק אישר היום (רביעי) כי חנה וייזר בת ה-98 נפטרה היום לאחר שנדבקה בנגיף הקורונה. בבית החולים מאושפזים במחלקות המבודדות 70 מטופלי קורונה, מתוכם 17 במצב קשה.

בכך מניין ההרוגים מקורונה בישראל עלה ל-188 בני אדם. משפחתה הספידה את מותה ומסרה כי "אמנו וסבתנו היקרה חנה וייזר שרדה את אימת השואה ובנתה בית יהודי לתפארת בארץ ישראל".

הבוקר משרד הבריאות עדכן כי מניין הנדבקים בנגיף הקורונה בישראל עומד על 14,326 חולים בסך הכל. על פי הנתונים, מצבם של 8906 חולים מוגדר קל, 124 במצב בינוני, ו – 148 במצב קשה שמתוכם 111 מונשמים. עוד נרשמו נתונים מעודדים עולים ממספר המחלימים מהנגיף, שעמד הבוקר על 4,961 שהחלימו ושוחררו עד כה.

סה"כ מאושפזים ברחבי הארץ: בבתי החולים – 483. בבית – 6,469. במלון – 2,210. טרם הוחלט מסגרת האשפוז – 17.