איך לא חשבנו על זה קודם: כך תכינו מרביולי לזנייה

איך לא חשבנו על זה קודם: כך תכינו מרביולי לזנייה

אין לנו מושג איך לא חשבנו על זה קודם: מתכון ללזנייה מרביולי, בו לא תצטרכו להסתבך עם דפי בצק דקים בזכות הרביולי. מתכון פשוט וטעים שתשמחו לאמץ לפתיחת שבוע טוב במיוחד- צפו

טעים להכיר: כך תכינו מרביולי לזנייה אדירה
  (צילום: שטארסטוק)

רביולי לזנייה

אין לנו מושג איך לא חשבנו על זה קודם: מתכון ללזנייה מרביולי, בו לא תצטרכו להסתבך עם דפי בצק דקים בזכות הרביולי. מתכון פשוט וטעים שתשמחו לאמץ לפתיחת שבוע טוב במיוחד.

מצרכים: 

חבילת רביולי במילוי גבינה/בטטה
2 מיכלי שמנת מתוקה, כל אחד 250 מ"ל (לא חובה)
2 כוסות רוטב עגבניות מוכן/ בייתי
עלי בזיליקום טריים, קצוצים
מלח ופלפל לבן
2 כוסות גבינה צהובה/מוצרלה מפוררת

אופן ההכנה: 
1. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

2. בתבנית פיירקס חסינת אש בגודל 30X30 ס"מ, יוצקים שכבה אחידה של 1/2 כוס רוטב עגבניות.

3. על שכבת רוטב העגבניות מסדרים חצי חבילת רביולי, ועליה יוצקים עוד רוטב עגבניות בנדיבות.

4. יוצקים על הכל 250 מ"ל שמנת מתוקה, מתבלים במעט מלח ופלפל לבן ומפזרים מחצית מכמות עלי הבזיליקום. (במידה ובחרתם לוותר על השמנת, פזרו את התבלינים והבזיליקום בשכבה האחרונה)

6. מסדרים מעל את המחצית השנייה של חבילת הרביולי, ועליה את רוטב העגבניות שנותר. יוצקים על הכל את מיכל השמנת השני, מפזרים את עלי הבזיליקום הנותרים ומתבלים במלח ופלפל לבן.

7. מעל הכל, מפזרים את הגבינה הצהובה שתכסה את הכל ומכסים את התבנית בנייר כסף.

8. אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים במשך 30 דקות נוספות או עד להזהבה

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו