ליברמן במסר לחמאס.
שר הבטחון, אביגדור ליברמן, שבע רצון מהשקט הבטחוני ששרר בישראל בתקופת החגים ומבהיר לחמאס שיקחו בחשבון ש"אחרי החגים הגיע".
בחשבון הטוויטר שלו כתב שר הבטחון: "עברנו את חודש תשרי בדיוק כפי שתכננו; ללא התלקחות ותוך גביית מחיר כבד מהמתפרעים בגבול עזה".
יו"ר ישראל ביתנו הוסיף כי "'אחרי החגים' הגיע. ואני אומר לראשי החמאס: 'קחו את זה בחשבון'. תודה לחיילי צה"ל".
אז אמנם ליברמן מסכם את המערכה הבטחונית כשקטה, אך הוא עצמו היה עסוק בשבוע האחרון בעימות פומבי עם יו"ר הבית היהודי, השר נפתלי בנט, שהאשים אותו במדיניות שמאל שפוגעת בהרתעה הישראלית מול החמאס.
ליברמן עצמו השיב לבנט ואמר כי הוא רוצה לפרק את ממשלת הימין וכי כל דבריו הם פופוליסטיים וחסרי מהות, שהרי במקום לעסוק בחינוך הוא לא מתעסק לא בחינוך ולא בבטחון.

מה דעתך בנושא?
5 תגובות
0 דיונים
מרכז
בלי לאיים לבצע
21:58 06.10.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לוי
כמו שעברו 48 שעות של הנייה, כמו האיום שייסגרו את מעבר שלום באם יימשך הטרור וההפגנות מהרצועה...בקיצור, עוד כותרות.
14:44 05.10.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מפחיד..
שמעתי שאיסמעיל הניה התחיל לרעוד ולצעוק שהוא חייב מקלט דחוף.. מר ליברמן, אם אפשר את האיומים פעם הבאה קצת יותר בעדינות, יש פה ילדים.
12:27 05.10.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עמוס
ואת עצמו? הוא כבר חיסל !!
12:20 05.10.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ארי
מאיים 10 כמעט כמו ילד בגן חובה.
11:37 05.10.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר