מתכון לטורטיה וחזה עוף בברביקיו
אחרי שבישלתם ואכלתם כל כך הרבה בשבת, מגיע לכם קצת הקלות עם מתכון לארוחת צהרים מהירה להכנה שתרצו לאמץ גם לשאר ימות השבוע.
מנות: 6 | בשרי
מצרכים:
500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות עבות
2 בצלים סגולים, חתוכים לפרוסות דקות
1 גבמה אדומה, חתוכה לרצועות
1 גמבה צהובה, חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות
4 כפות שמן זית
1/2 כוס רוטב ברביקיו/ צ'ילי
4 כפות דבש
מלח ופלפל שחור לפי טעם
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות
2. לתוך שקית קוקי מכניסים את כל המרכיבים יחד עם התבלינים וסוגרים. מערבבים מבחוץ את תכולת השקית, כך שטעמי הרוטב ייספגו היטב ברצועות העוף והפלפלים.
3. משטחים על תבנית את תכולת השקית (כשהיא עדיין סגורה בתוך השקית), ואופים בתנור שחומם מראש כ15 שעה או עד שהחזה עוף מוכן(ניתן לבדוק על ידי נעיצה במזלג או קיסם).
4. מגישים חם לצד טורטיה או כל תוספת אחרת שמתאימה
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים