מתכון לסופלה כשר לפסח

ללא ספק מדובר בהפתעה הכי מתוקה לחג- שתשמח גם את מי שמקפיד על קטניות או שרויה. תיהנו!

מצרכים:

3 ביצים
1/2 כוס סוכר
250 גרם שוקולד מריר
1/2כוס שמן
3 כפות קמח תפו"א/ מצה

אופן ההכנה: 

1. בסיר ממסים את השוקולד המריר עם השמן

2. מקציפים את הביצים עם הסוכר ומוספים את השוקולד המומס עם קמח תפוחי אדמה/ מצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

3. יוצקים את הבלילה לתבניות אישיות קטנות ומכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות ל- 9 דקות בדיוק. עד שהסופלה נראה מוכן מבחוץ ונוזלי מבפנים.
חג מתוק!