יו"ר תנועת 'עם שלם', חבר הכנסת לשעבר הרב חיים אמסלם, מביע זעזוע נוכח הקריקטורה שפורסמה בעיתון החרדי 'הפלס' נגד סגן שר הבטחון, הרב אלי בן דהן, המציגה אותו כתליין הכורך חבל סביב צווארו של תלמיד ישיבה חרדי, וזאת בעקבות פעילותו למען החיילים החרדים ונגד הפגיעה בהם.
"מדובר בהסתה מתוך שנאה תהומית בכל מה שקשור לצה"ל ולחייליו המשרתים בגבורה", מסר הרב אמסלם ל'סרוגים'.
הרב אמסלם, שארבעה מילדיו שירתו בצה"ל, חלקם אף ביחידות קרביות הוסיף כי "ישנה מגמה מבורכת של צעירים חרדים שאינם מסוגלים לחבוש את ספסלי בית המדרש ומבקשים לתרום למדינה באמצעות גיוס לצבא, ויש מי שמנסים לעצור את המגמה הזו".
"אין מקום להסתה שכזו, להתרת הדם שמבצעים אנשים חסרי רסן וחסרי אחריות הקשורים להנהגה הליטאית הקיצונית שמושכת אחריה לצערי גם צעירים ספרדים".
הרב אמסלם סיכם את דבריו: "אנחנו אוהבים את חיילי צה"ל ונשרת שם בגאווה, יחד עם לימוד תורה שאותו נחזק על ידי מי שבאמת ראוי לכך, מתוך דאגה למדינת ישראל ולכלל שבטי ישראל".

מה דעתך בנושא?
3 תגובות
1 דיונים
הם עובדי קברים עובדי עבודה זרה .אנשים טיפשים היו ונקווה שלא יהיו.
19:05 23.08.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הלא משנאיך ד' אשנא ובתקוממיך אתקוטט תכלית שנאה שנאתים לאויבים היו לי!!! לא כתוב שם שאנו אמורים "להכיל" אותם מתוך "נאורות"!!!
18:02 22.08.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דבר ראשון מדבר שקר תרחק ואז תראה שדברים אחרים יצאו מהפה.
19:17 23.08.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר