סיפורה של המסעדה החדשה (חלק מרשת בת שישה סניפים) הוא סיפורו של איש אחד ומיוחד מיכאל קסר. אדם, שכבר בגיל 18 היה בעלים של מסעדה, התגייס לצה"ל, התחתן והביא לעולם 3 ילדים, נפל וקם, נפל שוב ועכשיו קם כמו גדול והכל במו ידיו והוא בסך הכל בן 36.

טחנת הזהב: פטיסרי צרפתי כשר למהדרין
פגשתי אותו במתחם מוזיאון ידידי ישראל בירושלים. זה האיש שעומד מאחורי רשת הפטיסרי הכשרה למהדרין 'מולאן דורה' טחנת הזהב בעברית- שהפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת.
האוכל מיוחד ומשובח. קרואסון מלוח עם פטריות וחמאה שנימוח בפה, עוגת וניל עם וניל אמיתי ואפילו הקפה מיוצר עבורם.

תפריט מגוון ואיכותי
מאפים הנאפים במקום מדי יום, שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים וטעימים.
ועכשיו, רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל.

מאפים שמפתים את החושים
בין המאפים שנמצאים במקום וכל אחד פצצת קלוריות, מאפים קלאסיים בריוש צרפתי אותנטי, פאן שוקולד, פאן סוויס- קרם פטיסייר ומאפה, קרואסונים חמאתיים במילואים שונים עם קראסט פריך מבית מולאן דורה, שוסון או פואם – כיס תפוחים מקורמלים בחמאה, טארט לימון עם מרנג איטלקי מוקצף ביד, אקלרים במגוון טעמים ממולאים בקרם פטיסייר וניל שוקולד, עוגות שכבות אישיות ועוד.

לשבת בחצר הקטנה והקסומה בשעת צהרים או ערב זה נפלא.
הטעם הצרפתי האמיתי ברחבי ישראל. במיוחד לקראת תשעת הימים שווה. אבל גם אח"כ. ואם אתם לא בירושלים ברחבי הארץ עוד סניפים. כשר למהדרין.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים