דובר צה"ל התיר לפרסם לפני זמן קצר כי לוחם בגדוד 74, עוצבת ׳ברק׳ (188), נפצע באורח קשה אתמול בקרב בדרום רצועת עזה. בדובר צה"ל ציינו כי הלוחם פונה לקבלת טיפול רפואי בבית חולים ומשפחתו עודכנה.
מוקדם יותר השבוע, דובר צה"ל פרסם כי קצין טנ"א במילואים בגדוד ההנדסה 924, חטיבת הראל (10), נפצע באורח קשה מוקדם יותר היום בקרב בצפון רצועת עזה.
אתמול הותר לפרסום כי דוד ליבי, מהיישוב מלאכי השלום ממועצת בנימין, נפל ברצועת עזה לאחר שהכלי ההנדסי עליו הוא נהג עלה על מטען.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
1 דיונים
מלכה יונסי
לראש הממשלה וכל הצוות די למלחמה כואב הלב כל יום פצועים והרוגים דיייי אין סוף הרוגים ופצועים????בבקשה מלא משפחות נהרסות להם החיים????????????
09:46 31.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צ׳ורי.
בתגובה ל: מלכה יונסי
משתתף בסבל הכתפיים שלך שנאלצים לשאת ראש מטופש . החמאס מאד מודה לך על מה שכתבת . זה בדיוק מה שהוא מבקש - להפסיק את המלחמה . קישתא למטבח , שם מקומך .
09:29 03.06.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שירי מנתניה
משתתפת בצערכם!!!!! קורעעעע את הלב. החלמה מהירה לפצוע, תהיה חזק, אוהבים אותך!!!
18:37 30.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר