גם בפסח לא צריך (ואפילו אסור) לוותר על המנה האחרונה. סופלה שוקולד יכול להיות גם כשר לפסח.

המצרכים

200 גרם חמאה או מרגרינה.

חפיסת שוקולד (250 גרם)

250 גרם סוכר

30 גרם קקאו

80 גרם קורנפלור או קמח תפוחי אדמה

5 ביצים שלמות

אופן ההכנה

ממיסים במיקרוגל או בתוך סיר את החמאה והשוקולד ומעבירים לקערה מחוממת.

מוסיפים את הסוכר, הקקאו, הקורנפלור והביצים לתערובת עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים לתבנית קאפ-קייקס.

אופים רבע שעה בתנור בחום של 200 מעלות.

מגישים חם בתוספת גלידה.