עו"ד אפרים דמרי, שמייצג את אחד החשודים בפרשה הביטחונית החמורה של מסמך בטחוני שדלף מלשכת נתניהו לתקשורת הזרה מגיב לראשונה.

בראיון לרשת ב' הוא מסר: "תוך כמה ימים כל עם ישראל יידע שאין כלום כי לא היה כלום. אני אומר את זה על פי מידע מבוסס. אני מאמין שביום חמישי הם יבקשו סליחה וישחררו אותו".

אתמול (ב') נעצר קצין צה"ל בדרגה לא זוטרה, בעודו בחופשה בחשדות הקשורות לפרשה. הקצין היה מנוע מפגישה עם עורך דינו, אפרים דמרי.

זאת לאחר שנחשף כי העצור בפרשת המסמכים המסווגים, הוא אלי פלדשטיין, דובר בלשכת ראש הממשלה.

 

עוד הותר לפרסום הטקסט הבא "החקירה החלה, לאחר שהתגבש חשד משמעותי בשב"כ ובצה"ל, גם נוכח פרסום תקשורתי לפיו מידע מודיעיני מסווג ורגיש, נלקח מתוך מערכות צה"ל, והוצא שלא כדין, והתקיים החשש לפגיעה חמורה בביטחון המדינה, וסיכון מקורות מידע.

בשל כך, עלולה הייתה להיגרם פגיעה ביכולתם של גופי הביטחון להשיג את היעד שעניינו שחרור החטופים, כחלק ממטרות המלחמה. בעקבות האמור, נפתחה חקירה סמויה משולבת של שב"כ, צה"ל ומשטרת ישראל, במהלכה התחזקו באופן משמעותי החשדות האמורים.