ברקע ההפגנה של משפחות פורום הגבורה' מחוץ לישיבת הממשלה, מספר שרים מגוש הימין יצאו (ראשון) למפגינים והפצירו כי יש להם במטרות המלחמה שהוגדרו.
השר מיקי זוהר הדגיש בפני המפגינים כי: "הדברים מבחינתי הם ברורים, בתחילת המלחמה קבינט המלחמה הגדיר מטרות, היה כתוב באופן מפורש שהחמאס לא יכול להמשיך לשלוט ברצועת עזה לא מבחינה צבאית ולא בניהולה. המטרות הללו לא יושגו לא תהיה זכות קיום לממשלה".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
סטרוק: "מטרות המלחמה יתממשו במלואן, אף לא פירור אחד פחות"
השרה אורית סטרוק הצטרפה לשר התרבות והדגישה שהמטרות יממושו במלואן. "מדינת ישראל חייבת לכם את כל ההישגים שהושגו עד עכשיו במלחמה, אתם שידעתם מעל הקבר הפתוח בתוך הדמעות לחזק את רוח העם, צה"ל, אתם הבאתם אותנו לכל ההישגים ואתם תמשיכו".
עוד הוסיפה: "אנחנו לא יודעים לבוא לחיילים ששלחנו להילחם למען מטרות מוגדרות ולהגיד להם שהמטרות האלו הם פג תוקף, אין דבר כזה. המטרות הן חוזה כתוב בינינו לבין החיילים והמשפחות שאיבדו את היקר מכל והן תוגשמנה במלואן. אף לא פירור אחד פחות. אנחנו אסירי תודה. אני נכנסת לישיבת הממשלה ואדרוש מכל אחד מהשרים לבוא לכאן".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
השר שיקלי שנכח גם הוא אמר למשפחות: אני חושב שאין לנו מנוס מלדבוק מהמשימה שיצרנו, כל הקבינט בראשית המלחמה וזה הכרעה מוחלטת של חמאס.
(צילומים תמונות מתחלפות: פורום הגבורה)
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
1 דיונים
האמת
אנשים טובים. הכי טובים. צר לי שדבריהם נופלים על אוזניים אטומות. נתניהו וכל צמרת המדינה הם נאצים. הם שונאי ישראל ערב רב עמלקים המתענגים בזה שיכולים...
אנשים טובים. הכי טובים. צר לי שדבריהם נופלים על אוזניים אטומות. נתניהו וכל צמרת המדינה הם נאצים. הם שונאי ישראל ערב רב עמלקים המתענגים בזה שיכולים לזרוק חייהם של יהודים לפח. סתם כי בא להם. כל זמן שאתם מצפים לטיפת יושר או צדק מהרשעים העמלקים האלה - תתאכזבו. הדרך היחיד זה לצאת נגדם בכל הכוח ולהעיף אותם מהחיים הציבוריים. אחרת מדינת ישראל דוהרת לשואה 2.0.
המשך 13:22 05.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צוקי
תנסו ותראו.
13:40 05.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר