פועל בניין כבן 35 נהרג במהלך עבודה בפרויקט בנייה באזור הצפון, הפועל נפגע באופן קריטי כתוצאה מפגיעת חפץ כבד ומותו נקבע במקום.
מוקדם יותר במהלך היום (ד') תקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירדן, על פועל שנפגע מחפץ כבד במהלך עבודתו במפעל בפארק תעשיות קדמת הגליל. חובשים ופרמדיקים של מגן דוד אדום שהגיעו למקום מצאו פצוע בעל פגיעה קריטית, ורב מערכתית, ונאלצו לקבוע את מותו במקום.
חובש רפואת חירום במד"א אליעזר זלצמן סיפר כי: "כשהגענו למקום הובילו אותנו אל הפועל שנפגע מחפץ כבד. הוא היה ללא דופק וללא נשימה וסבל מחבלה רב מערכתית. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלו הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותו."
חן ניניו ונתן צדקה חובשי איחוד הצלה שגם הם הגיעו לזירה מסרו: "נמסר לנו כי מכולה נפלה עליו ומחצה אותו למוות. למרבה הצער נאלצו לקבוע את מותו בזירה עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבל".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים