מתכון לדג פילה מושט חריף

5 פילטים של דג אמנון

1 כוס גרגירי חומוס מבושלים

1 גמבה אדומה

1 פלפל ירוק

1 פלפל צהוב

פפריקה מרוקאית בשמן, לפי הטעם

כף וחצי מלח

1/2 כוס שמן

צרור כוסברה

מיץ לימון

מים

לבחירה: פלפל חריף/שאטה

מתכון לדג פילה מושט חריף – אופן ההכנה

תחילה, מומלץ להיפטר מריח הלוואי של הדגים באמצעות השרייתם במיץ לימון ומעט מלח.

לאחר-מכן מפזרים את גרגרי החומוס בתחתית הסיר ומניחים את הדגים מעל.

מעליהם, מוסיפים פפריקה ומלח.

בינתיים קוצצים את הפלפלים לקוביות ומניחים מעל הדגים.

מוסיפים מים בגובה מחצית הסיר, ומבשלים כחצי שעה על אש גבוהה. לאחר-מכן מנמיכים את האש ומבשלים עד שהרוטב הופך סמיך. לפני ההגשה, מוסיפים כוסברה קצוצה.

בתיאבון!