פורום הנשים של הבית היהודי מארגן לימוד משניות למען שלושת החטופים גיל-עד שער, נפתלי פרנקל ואייל יפרח. המארגנות ביקשו לסיים שלושה סבבים של לימוד משנות, אולם בשל ההענות הגדולה עד כה כבר הספיקו לסיים למעלה מחמישה סבבים של ששת פרקי המסכת ובעקבות כך הנשים הוסיפו סבב נוסף של משניות.
צוות ההיגוי של הפורום כתב לפעילות ולפעילים: "כבר כמה יממות שכולנו מאוחדות בתפילות לשלומם של החטופים, פורום הנשים של הבית היהודי מזמין אותך להצטרף לעוד יוזמה לזכותם.
"ניתן להצטרף ללימוד משנה או כמה משניות מפרקי אבות, כדי שנוכל יחד לסיים לפחות שלושה סבבים של לימוד המסכת עד מחר (יום ג' בערב). אנא קחי על עצמך מה שאת משוכנעת שתספיקי ללמוד. הלימוד של כולנו, וההתחזקות שלנו במידות ומעשים טובים שהלימוד במסכת אבות מעודד, יהיו לזכותם של גיל-עד מיכאל בן בת גלים, יעקב נפתלי בן רחל דבורה, ואייל בן איריס תשורה."
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
כדגש
וד"ל
11:57 19.06.2014שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראל
ואז לא תצטרכו לקרוא תהילים ופרקי אבות מתוך צער
14:33 18.06.2014שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר