מתכון: פשטידת ברוקולי משגעת

החומרים:

חבילת פרחי ברוקולי קפואים, או ברוקולי טרי.

3 כפות גדושות של מיונז.

2 ביצים.

בצל קטן מגורד היטב.

שום גבישי או כתוש, לפי הטעם.

שמן.

פרורי לחם.

מרגרינה.

מתכון: פשטידת ברוקולי משגעת – אופן ההכנה:

תחילה מבשלים את פרחי הברוקולי, בסיר עם מים ומלח.

מבשלים עד שהברוקולי רכים. מסננים ומשאירים כמות קטנה של מים בסיר.

מקררים את הברוקולי ומוסיפים את הביצים, המיונז, הבצל והשום. מערבבים היטב ומתבלים לפי הטעם.

מחממים תנור לחום בינוני. מניחים מעט שמן בתחתית תבנית אפייה עגולה, בוזקים פרורי לחם בתחתית ומפזרים את תכולת העיסה. מוסיפים מעל את פירוי הלחם והמרגרינה.

אופים בחום בינוני עד להשחמה.