עמית סגל נגד השרה הבכירה: "לא מתביישת"
עמית סגל על ההתנהלות של יפעת שאשא ביטון: "נלחמה נגד חיסונים בבתי הספר בטיעון ששגרת הלימודים קדושה, ואין לפגוע בה, כעת, בלי להתבייש, היא מעודדת השבתה פראית"

הפרשן עמית סגל תוקף את שרת החינוך יפעת שאשא ביטון, בעקבות השביתות במערכת החינוך, ואומר כי בתחילת שנה היא דיברה בצורה הפוכה לחלוטין.
כאמור, אחרי שבועיים של השבתת מערכת החינוך בשעות הבוקר, אתמול הודיעה הסתדרות המורים על השבתה מערכת החינוך לאורך כל היום, עד להגעת הבנות עם משרד האוצר.
סגל, כאמור, תקף את שאשא ביטון וכתב: "בתחילת שנת הלימודים נלחמה שרת החינוך נגד חיסונים בבתי הספר בטיעון ששגרת הלימודים קדושה, ואין לפגוע בה אפילו כדי להילחם במגיפת ענק. כעת, בלי להתבייש, היא מעודדת השבתה פראית שבמסגרתה כבר שבועיים אין לימודים סדירים ברחבי הארץ".
שאשא ביטון עצמה האשימה מוקדם יותר היום את משרד האוצר בשביתות. בהודעה לעיתונות אמרה שאשא ביטון: "אם באמת האוצר היה מסכים להיפגש היום עם המורים, השביתה הייתה נמנעת".
לדברי שאשא ביטון: "משרד החינוך פעל בכל דרך כדי למנוע את השביתה היום, אך האוצר התבצר בעמדתו. במשך חודשים ארוכים אני בתוך המשא ומתן ויודעת שהצענו פתרונות להכל. אפשר להגיע להסכם וגם האוצר יודע זאת".
"בלי מורים במערכת לא נוכל לשמור בשנים הקרובות על יציבות ושגרת לימודים שחשובות כל כך לכולנו. האוצר מהתל בציבור. עוד היום אפשר להיפגש ולמנוע את הכאב מההורים והתלמידים.".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו