קולות של פיצוצים עזים נשמעו הערב (רביעי) במרכז הארץ וביישובי השפלה, כשאזרחים רבים התקשרו למוקדי החירום כדי לדווח על המקרה ולברר את מקור הפיצוצים. בצה"ל פתחו בבדיקת האירוע, אך הבהירו כי לא מוכר אירוע חריג.
לפי הדיווחים, הפיצוצים נשמעו סמוך לשעה 20:30 ודווח על גלי הדף בין היתר בתל אביב, רמת גן, חולון, גבעתיים, רמלה ואשדוד. תושבים רבים סיפרו כי ביתם רעד מההדף של הפיצוצים.
מדובר צה"ל נמסר כי בדיקת הנושא מתנהלת על ידי חיל האוויר. לדבריהם, "ייתכן והרעש במרכז נובע מבום על קולי של מטוסי קרב באימון. הפרטים בבדיקה. אין חשש לאירוע בטחוני".
כזכור, לפני כחודשיים נרשם אירוע דומה, כאשר גל הדף הורגש ברחבי גוש דן והמרכז. בצה"ל אמרו בהתחלה כי "לא התקבלו דיווחים על אירוע חריג", אך בהמשך נאמר כי מדובר בבומים על קוליים שנרשמו כתוצאה מתרגיל של חיל האוויר ליד אשדוד.
לפי התחקיר של צה"ל, אחד מטייסי ה-F-35 שהשתתפו בתרגיל חרג מהנהלים וביצע עבירת משמעת כשטס במהירות אסורה. מפקד טייסת נבטים, שתחקר את האירוע, החליט להעניש את הטייס וקנס אותו ב-500 שקלים.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
חזי
חייזרים באים לקחת את בנט וחבורתו
13:42 12.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תומר
שיהיו בריאים התל אביבים, מסכנים לא רגילים לבומים על קוליים אז כל נאד מבהיל אותם
08:29 12.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
לפיד, הדפר הפוסט ציוני מכריז עכשיו בראיון בערוץ 21 שהוא ובנט, הבוגד הרקוב יישענו על על נציגי הטרור הפלסטיני מהרשימה המשותפת, והדגיש שהרשימה המשותפת ורע"מ עדיפים על ממשלה...
לפיד, הדפר הפוסט ציוני מכריז עכשיו בראיון בערוץ 21 שהוא ובנט, הבוגד הרקוב יישענו על על נציגי הטרור הפלסטיני מהרשימה המשותפת, והדגיש שהרשימה המשותפת ורע"מ עדיפים על ממשלה עם בן גביר!!!
המשך 21:55 11.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר