ראש הממשלה נפתלי בנט שוחח הערב (מוצ"ש) עם מזכ"ל האו"ם, אנטוניו גוטרש, כשבדבריו התייחס למתיחות הביטחונית והעימותים האלימים שנרשמו בהר הבית בשבועות האחרונים. עוד הביע את אכזבתו מהעדר הגינוי של האו"ם לירי הרקטות לעבר ישראל השבוע.
בשיחה אמר רה"מ כי "אסור שהקהילה הבינלאומית תשרת את האג'נדה של ארגוני הטרור. ישראל היא הכח המייצב – אם לא היינו משליטים סדר – עשרות אלפי מוסלמים לא היו יכולים להתפלל. מדובר באנשים שהכינו מראש אבנים ובקבוקי תבערה לשימוש מתוך המסגד".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
עוד שוחחו השניים על נסיעתו הצפויה של מזכ"ל האו"ם לנשיא רוסיה, ולדימיר פוטין, ולנשיא אוקראינה, ולדימיר זלנסקי, ועל המאמצים להביא פתרון למצב בין רוסיה לאוקראינה.
מה דעתך בנושא?
6 תגובות
2 דיונים
אחלה בנט
שאפו לבנט מי היה מאמין. כל כך מהר יצר קשרים כל כך טובים עם רוב המדינות והאירגונים החשובים בעולם
09:14 24.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רון
בתגובה ל: אחלה בנט
אחלה אוכל בתחת,אחות מיתרוממים,
09:38 24.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דורון שטאובר
אלא אם הטרור משאיר אותך על הכסא נכון נפתלוש? אז הטרור חיובי.
22:07 23.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חח
בתגובה ל: דורון שטאובר
ביביסט עלוב בלי חיים שתמשיך לא לישון בלילות
09:17 24.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חח
בתגובה ל: חח
לפידיסט מוצץ אתה סתם זיהום בקטריאלי,וירוס כמו כל הטינופת השמאלנים,סע למקום השמדת כל הוירוסים כמוך,חלאה,
10:32 24.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דורון שטאובר
בתגובה ל: חח
אני לא ביביסט, לא שאני לרגע חושב שמדובר בתיאור גנאי יא יודנרט חובב זרגים של ערבים שכמותך. אני מצביע של עוצמה יהודית. ואני חילוני, ו2 מ4 ילדי שכבר מעל 18 מצביעים עוצמה יהודית. הרב כהנא זצ'ל הי'ד טעה רק בדבר אחד. את היודנרטים כמותך צריכים לגרש ביחד עם העראבושים שלך.
18:04 24.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר