מתכון לדג מרוקאי לוהט – מרכיבים

6 פרוסות דג נסיכת הנילוס

כוס מיץ לימון

לרוטב:

בצל קטן קצוץ דק

3 כפות קטשופ

כף מיונז

כפית חרדל

כוס מים

מלח ופלפל

שמן לטיגון

אופן הכנת מתכון לדג מרוקאי לוהט

משרים את הדג כשעתיים בתוך מיץ לימון. מוציאים ושוטפים.

מטגנים את הבצל עד להזהבה ומעברים לקערת ערבוב.

מוסיפים את יתר מרכיבי הרוטב ומערבבים.

טובלים את הדג ברוטב ומסדרים בתבנית אפיה שופכים את יתרת הרוטב על הדגים.

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 25 דק.