תמיד בתחילת השבוע, אנו פותחים את המקרר והשאריות משבת נחות להן שם, פחות מזמינות ממה שהן ביו בשבת. במיוחד לצורך כך מצאנו לכם מתכון שישדרג את האורז שנותר לכם משבת.

קבלו מתכון לקארי מפנק במיוחד שישדרג לכם את האורז לרמה אחרת.

מצרכים:

2 תפוחי אדמה
150 גרם טופו
מעט שמן
3 שיני שום
100 גרם אפונה
כף וחצי אבקת קארי
ראש ברוקולי (ניתן להמיר לכרובית)
חצי כוס חלב קוקוס
2 בצלים

אופן ההכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים. לאחר מכן חותכים לקוביות ומניחים בצד. במחבת גדולה מחממים שמן ולאחר מכן מוסיפים את הבצל שקצצנו, שיני השום ואבקת הקארי.

לאחר מכן, מוסיפים את האפונה, הברוקולי, טופו ותפוחי האדמה. מוסיפים את חלב הקוקוס ומבשלים למשך עוד רבע שעה.

מגישים את הקארי לצד האורז, ואוכלים בתאבון!