רוצים לגוון עם הפיצה השגרתית? סידרנו לכם מתכון מיוחד לפיצה קצת אחרת ממה שהכרנו עם היום.
מצרכים:
לבצק:
- 1 חבילת ברוקולי
- כוס קמח שקדים
- 1 כף אורגנו יבש
- 1 כף בזיליקום
- קורט מלח ופלפל
- 3 ביצים
- 1 בטטה מגוררת
- כף קמח פשתן (לא חובה)
- חופן אספרגוס
- 100 גרם גבינת פרמזן
- ריחן טרי
לממרח האבוקדו:
- 2 אבוקדו
- 1 כף חרדל
- 1 כף חומץ תפוחים
- 2 כפות שמן זית
- קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- נחמם תנור ל-200 מעלות
- נחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות ונטחן במעבד מזון עד קבלת חתיכות בגודל גרגר אורז
- נעביר את הברוקולי לקערה ונוסיף את הבטטה, הביצים, קמח השקדים, בזיליקום, אורגנו, מלח וזרעי הפשתן עד קבלת בצק אחיד
- נניח את הבצק על תבנית עם נייר אפיה ונאפה במשך 25 דקות
- נוציא מהתנור ונפזר את הפרמזן והאספרגוס ונאפה במשך 10 דקות נוספות
- בינתיים נכין את ממרח האבוקדו להגשה ליד הפיצה: נמעך את האבוקדו עם שאר המצרכים ונערבב עד קבלת מרקם אחיד
- לאחר שהפיצה מוכנה, נטפטף עליה את תוספת האבוקדו ונגיש
המתכון באדיבות המותג BEKO
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
דורון שטאובר
בבקשה לא לקרוא לזה פיצה. זה לא פיצה. ממש לא. זה פוקצה עם אבוקדו וברוקולי.
15:01 14.02.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר