רוצים לגוון עם הפיצה השגרתית? סידרנו לכם מתכון מיוחד לפיצה קצת אחרת ממה שהכרנו עם היום.

מצרכים:

לבצק:

  • 1 חבילת ברוקולי
  • כוס קמח שקדים
  • 1 כף אורגנו יבש
  • 1 כף בזיליקום
  • קורט מלח ופלפל
  • 3 ביצים
  • 1 בטטה מגוררת
  • כף קמח פשתן (לא חובה)
  • חופן אספרגוס
  • 100 גרם גבינת פרמזן
  • ריחן טרי

לממרח האבוקדו:

  • 2 אבוקדו
  • 1 כף חרדל
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  • נחמם תנור ל-200 מעלות
  • נחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות ונטחן במעבד מזון עד קבלת חתיכות בגודל גרגר אורז
  • נעביר את הברוקולי לקערה ונוסיף את הבטטה, הביצים, קמח השקדים, בזיליקום, אורגנו, מלח וזרעי הפשתן עד קבלת בצק אחיד
  • נניח את הבצק על תבנית עם נייר אפיה ונאפה במשך 25 דקות
  • נוציא מהתנור ונפזר את הפרמזן והאספרגוס ונאפה במשך 10 דקות נוספות
  • בינתיים נכין את ממרח האבוקדו להגשה ליד הפיצה: נמעך את האבוקדו עם שאר המצרכים ונערבב עד קבלת מרקם אחיד
  • לאחר שהפיצה מוכנה, נטפטף עליה את תוספת האבוקדו ונגיש

המתכון באדיבות המותג BEKO