הפרלמנט האיראני אישר אמש את מינוים 18 שרים מתוך ממשלת 19 השרים שהציג הנשיא הנכנס אבראהים ראיסי. שר החינוך – לא אושר. שר החוץ החדש במקומו של ט'ריף הוא חסין אמיר עבד אללהיאן.

ראיסי הודה לפרלמנט על הצבעת האמון בקבינט: "אני מודה לכם מקרב לב על האמון שלכם בשרים המוצעים שלי. מאמציכם החרוצים לבחון את כישוריהם של חברי הממשלה ראוי לשבח, והצבעה זו תהיה תחילתה של שיתוף הפעולה האוהד של שתי המעצמות המרכיבות את איראן החזקה".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
ראסי: המניע לשירות הוא לשרת את העם למען אלוהים
"הצעד הראשון לשירות אנשים למען אלוהים הוא התגובה הראשונה והחשובה ביותר של הפקיד כלפי א-לוהים הכל יכול. המוקד בממשלה זו הוא להסתכל על אחריות כאמון בשירות העם", אמר ראיסי.

עוד הוסיף בקשר לתפקוד הממשלה החדשה: "עלינו ללמוד מהטעויות של קודמינו. עלינו להיות ממשלה כנה".
בישיבת הממשלה הראשונה הוא הוסיף והתייחס להתפשטות הקורונה באיראן, שגדלה מיום ליום, למרות מבצע החיסונים הנרחב שכולל 17 משלוחים של חיסון קורונה שהוכנו על ידי החברה של הסהר האדום, המכילים 1,110,000 מנות שכבר נמסרו למשרד הבריאות האיראני.
עד כה, הסהר האדום ייבאו 19 מיליון ו- 280 אלף מנות של חיסון לאיראן.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים