במסגרת חקירה המתנהלת ביחידת הסייבר בלהב 433, עוכב הבוקר לחקירה באזהרה חשוד תושב הדרום, בחשד לאיום כלפי ראש הממשלה, באמצעות תגובה כתובה שהגיב לכתבה שפורסמה בוואלה! בחודש יולי, שעסקה בהפרות סדר של מתנגדי חיסונים מחוץ לבית של בנט.

איומים על חייו – חלק מתפקיד רה"מ? (צילום: יונתן זינדל\פלאש90)

החשוד הגיב לכתבה שעסקה בהפרות סדר מחוץ לביתו של בנט ברעננה, לאחר שכינה את מתנגדי החיסונים כמי ש"מסכנים את כולנו".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

הצהרת רה"מ (מתוך ערוץ כנסת)

"סרבני החיסונים מסכנים את החופש שלנו", אמר בנט בהצהרה בחודש יולי. "האתגר שלנו ברור. שכל הישראלים שיכולים להתחסן ילכו להתחסן. כל אזרח מגיל 12 ומעלה שאין לו מניעה – לכו להתחסן".

בתום החקירה החשוד שוחרר בתנאים מגבילים.

נוסף אליו, ביום שישי האחרון התקשר תושב קריית גת כבן 40 למוקד המשטרה, ואמר בשיחה כי "אני רוצה לרצוח את ראש הממשלה נפתלי בנט", מספר פעמים.

איומים על ראש ממשלה הם לא דבר חדש. נזכיר כי גם בתקופתו של רה"מ לשעבר, נתניהו, התקבלו דיווחים רבים של איומים על חייו, ביניהם איום של גד אדם שפירט כיצד הוא מתכוון לרצוח אותו ואת בני משפחתו, של פעיל השמאל חיים שדמי שבעקבות כך נחקר באזהרה, ועוד

(צילום: יונתן זינדל\פלאש90)