נחמיה אהרוני הוא הנער שטבע למוות בטיול ביה"ס
נחמיה אהרוני, בן 14 שהשתתף בטיול מאורגן של בית הספר, איבד את הקשר עם חבריו. אחרי שעות ארוכות של חיפושים הוא אותר ללא רוח חיים בתוך מאגר מים סמוך לבית שמש

נחמיה אהרוני, תלמיד בית ספר בן 14, טבע למוות בטיול בית ספר סמוך לבית שמש. אהרוני אותר בתוך מאגר מים כשהוא ללא רוח חיים, אחרי שעות ארוכות של חיפושים.
מבירור ראשוני עולה כי אהרוני איבד את הקשר עם קבוצתו אתמול בצהריים, וחבריו עדכנו על כך רק כחצי שעה לאחר שהאוטובוס עזב את המקום. אחרי שעות ארוכות של חיפושים, הוא כאמור נמשה מאגר מים כשהוא ללא רוח חיים.
ממד"א נמסר: "בשעה 23:52 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים על ילד שנמשה ממאגר מים באיזור בית שמש. חובשים ופראמדיקים של מד"א מדווחים על נער כבן 14 ללא סימני חיים וקובעים את מותו".
פראמדיק מד"א, ניסים סלם, סיפר: "כשהגענו למקום הבחנו במאגר מים שממנו נמשה הנער, הוא היה מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה, ביצענו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".
חיים אוטמזגין, מפקד יחידות המיוחדות בזק"א, סיפר: "אמש סמוך לשעה 20:00 הוזנקו צוותי יחידת הצוללים ומתנדבי זק״א בחיפושים אחר נער כבן 14 שיצא עם בני כיתתו לטיול בפארק האקליפטוס הסמוך לבית שמש ונעדר".
"חבריו חיפשו אחריו במשך שעות ולא הצליחו לאתרו, בני המשפחה פונו לזק"א בבקשת סיוע כדי לאתרו, לאחר מאמצים וחיפושים נרחבים אותר הנער ע"י מתנדבי יחידת הצוללים של זק"א והועבר לטיפול צוותי מד"א במקום".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו