עוגיות שוקולדצ'יפס הן אחד מסוגי העוגיות הכי קלאסיות שיש. הן נימוחות בפה, קראנצ'יות מבחוץ ורכות מבפנים, והכי חשוב- ההכנה שלהן לוקחת לא יותר מעשר דקות.
טיפים להכנת עוגיות מנצחות מחכים לכם אחרי המתכון
מרכיבים
כוס שמן
כוס וחצי סוכר דמררה (אפשר גם סוכר חום)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
2.5 כוסות קמח
כפית סודה לשתיה\
כפית אבקת אפיה
שקית שוקולדצ'יפס

אופן ההכנה
מחממים תנור על 200 מעלות טורבו.
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את כל המרכיבים יחד, למעט הקמח והשוקולדצ'יפס.
מוסיפים את הקמח ומערבלים רק עד קבלת עיסה אחידה, מוסיפים את השוקולדצ'יפס ומערבלים כמה שניות עד שהם מתערבבים בכל העיסה.
הבלילה יוצאת מעט נוזלית, לא צריך להיבהל מזה.

בעזרת 2 כפיות מכינים ערימות קטנות (כל עוגיה בכמות של כפית בלילה) ושמים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
אופים 7 דקות בדיוק.
טיפים לעוגיות מושלמות
- אל תעבדו את הבצק יותר מידי, אחרת העוגיות יצאו דחוסות.
- השאירו רווחים בין תלוליות הבצק שאתם שמים על התבנית, משום שהעוגיות משתטחות מאוד.
- הוציאו את העוגיות מהתנור לאחר 7 דקות גם אם הן נראות לכם לא אפויות. לאחר שיתקררו הן יהיה יציבות.
- לאחר שהעוגיות יוצאות מהתנור- תנו להן 3 דקות להתייצב מעט בתבנית ואז העבירו אותן בזהירות עם נייר האפיה להתקרר על רשת. כך הן יהיו קראנצ'יות מכל הכיוונים.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אילן
עוגיה חייבת להכיל סוכר וחמאה. אחרת נא לא לקרוא לזה עוגיה.
12:03 14.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר