לפני מספר שבועות, בשיאו של הסגר השלישי הזמר בן אל תבורי החליט להרים בביתו מסיבת הפתעה עבור חברתו הקרובה יחד עם חברים נוספים, זאת למרות שעל פי ההנחיות אסור להתקהל ולשהות בבתים של אחרים.
לאחר שהמסיבה עוררה ביקורת רבה ברשת ובגופי התקשורת, העיתונאי גיל משעלי דיווח היום (ב') כי בצה"ל ראו בחומרה רבה את העניין והחליטו לזמן למשפט את חברתו של תבורי, המשרתת כקצינה בדרגת סרן ופסקו עבורה עונש של 14 יום ריתוק בבסיס.
בתגובה לעונש שקיבלה חברתו הקצינה, החליט תבורי להגיב ולמסור את הצד שלו בעניין. על פי הפרסום באינסטגרם של 'גיא פינס', תבורי העלה תגובה בסטורי בחשבון האינסטגרם הפרטי שלו וכתב: "לצערי הכל מתפרש לא נכון.. רק רציתי להפתיע אותה. היא לא אשמה בכלום. אם כבר אני אשם".
תבורי המשיך והסביר כי לא ידע שפעל נגד ההנחיות: "אני לצערי לא רואה כל כך טלוויזיה כי זה מכניס אותי לדיכאון ולא, באמת שלא ידעתי שיש סגר כמו שאומרים כי זה לא מורגש לצערנו הרב. הסגר שהיה, היה אפשר להיות 20 איש במקום פתוח ו10 איש בבית היינו שם בדיוק 12 איש במקום הפתוח. נכון שזה גם לא נכון לתקופה הזאת ואני באמת מצטער אם מישהו נפגע מזה…לא הייתה כוונה להפר שום חוק.
אני לא יוצא מהבית ולא הולך למסיבות או מקומות שמזמינים אותי אני באמת שומר על עצמי. אוהב אותכם, לא יחזור על עצמו. שמרו על הכללים כדי שנצא כמהסגר הזה כמה שיותר מהר ונחזור להופיע", סיכם תבורי.
למרבה ההפתעה, תבורי החליט מספר דקות לאחר הפרסום למחוק את תגובתו מחשבון האינסטגרם שלו.
מדובר צהל נמסר בתגובה: "קצינת צה"ל הועמדה לדין משמעתי לאחר שהפרה את פקודות צה״ל בהקשר להתפשטות נגיף הקורונה כשבמהלך הסגר לקחה חלק באירוע רב משתתפים ללא הקפדה על הנחיות משרד הבריאות. הקצינה נידונה ל14 ימי ריתוק. צה"ל רואה בחומרה את הפרת ההנחיות".

מה דעתך בנושא?
14 תגובות
1 דיונים
נועם
הרבי מלובביץ' ישו
12:39 05.06.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אחת
נ
00:19 27.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוטי
לנכדה שלי בת 5 יש תירוצים יותר אינטליגנטיים.....שישלם וישתוק!
09:58 26.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יאיר
באמת המפורסמים הכי נדפקו כל תזוזה לא נכונה לתקשורת אל תעשי את עצמכם צדיקים נשארים בבית ושומרים על הסגר...
09:18 26.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אנונימית
ומה הוא קיבלללל אלק לא ידע שיש סגר.בגלל אנשים כמוך אנחנו במצב הזה
08:13 26.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ש
אי ידיעה לא פותרת.....
05:42 26.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אחד
אם זה היה חרדי מה שהיה הולך כאן בתגובות...
02:48 26.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ליז
בן אל היקר קח פטרוזיליה ותכניס לאוזן תיגש לבית חולים ותפגוש מישהיא בשם קורונה. אני מאמינה שלא ידע חחחחח
00:02 26.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אנונימי
לא ידע שיש סגר? איפה הוא גר, במערה?
20:56 25.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבישג
יאללה מפגרים בן אל תבורי הכי שומר מכולם אין לכם על מה לכתוב אז אתם כותבים על אנשים שבאמת שומרים על עצמם ומה פתאום נזכרתם בזה היה לפה שבועיים ובמקום...
יאללה מפגרים בן אל תבורי הכי שומר מכולם אין לכם על מה לכתוב אז אתם כותבים על אנשים שבאמת שומרים על עצמם ומה פתאום נזכרתם בזה היה לפה שבועיים ובמקום לכתוב באמת על אנשים שלא שומרים על ההנחיות מתעסקעים בשטוית תתביישו לכם טיפ לחיים תעשו רעש על דברים שבאמת צריך לטפל דברים חשובים .
המשך 20:42 25.01.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר