השרה גילה גמליאל שהפכה לשיחת השבוע, בעקבות החשיפה כי הפרה את הנחיות הסגר ביום כיפור. כעת, לאחר שהביעה התנצלות על התנהגותה השגויה, החיקוי לא איחר לבוא.

אומנם בימים אלו התכנית "ארץ נהדרת" נמצאת בפגרה, אך כוכבת הפנאל – שני כהן לא פספסה את ההזדמנות והעניקה חיקוי ספונטני לשרה גמליאל. צפו:

כזכור גמליאל השרה להגנת הסביבה (הליכוד), המתגוררת בתל אביב שהתה במהלך יום הכיפורים האחרון בבית משפחתה של בעלה בעיר טבריה. שם נדבקה בנגיף הקורונה, כך על פי הפרסום ב'כאן'.

השרה גמליאל נסעה לפני יום כיפור למשפחתו של בעלה, חובב דמרי, והתפללה בבית הכנסת עץ החיים בשיכון ד' בטבריה.

ביום שני האחרון הגיבה השרה לחשיפה על נסיעתה לטבריה והתנצלה על הפרת תקנות הסגר של הממשלה. בדבריה אמרה כי טעתה בשיקול הדעת שהוביל להידבקותה בקורונה, והבהירה כי תשלם את הקנס על הפרת החוק.

"פעלתי במגבלות הסגר כדי להמשיך בפעילותי הציבורית השוטפת ולאור היותי במקביל אם לבנות קטנות, והרצון שלי לשלב בין השניים" אמרה גמליאל. "אני מבינה שבתקופה זו שבה קיימת חשיבות רבה לשמירה על אמון הציבור בהנחיות הממשלה, טעיתי בשיקול דעתי והיה מקום לנהוג אחרת. אני מבקשת להתנצל על כך בפני הציבור, ומודיעה שאשלם את הקנס הנדרש".