מפלס הכנרת עלה בסוף השבוע האחרון בעוד 0.5 ס"מ ולראשונה מזה שנים רבות נמצא במרחק של 10 ס"מ בלבד מכנרת מלאה. ממדידות של רשות המים שנערכו הבוקר (ראשון) עולה כי מפלס הכנרת עומד כעת על 208.90- ס"מ מתחת לפני הים.
עוד עולה מהנתונים כי מתחילת עונת הגשמים עלה המפלס ב – 3.05 ס"מ. על פי תחזית מזג האוויר בימים הקרובים לא צפויים לרדת גשמים ומפלס הכנרת צפוי לשמור על יציבות.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
תחזית מזג האוויר
מזג האוויר של סוף השבוע האחרון יימשך גם בתחילת השבוע אך בהמשך הטמפרטורות יעלו וייעשה חם מהרגיל לעונה.
יום ראשון: מזג האוויר יהיה מעונן חלקית עד בהיר. הטמפרטורות יהיו עדיין תהיינה נמוכות מהרגיל לעונה.
יום שני: מזג האוויר לרוב יהיה בהיר עם עלייה בטמפרטורות והן יחזרו להיות רגילות לעונה.
יום שלישי: מזג האוויר יהיה לרוב בהיר. תחול עלייה בטמפרטורות, בהרים ובפנים הארץ הן יעשו גבוהות מהרגיל לעונה.
יום רביעי: מעונן חלקית עד מעונן בעננות בגובה בינוני ורב. תחול עליה נוספת בטמפרטורות, בהרים ובפנים הארץ הן יעשו גבוהות מהרגיל לעונה.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
עברי
כתוב לעיל שמתחילת עונת הגשמים עלה מפלס הכנרת ב 3.05 ס"מ.. וגם כל השגיאות בעברית...
17:03 10.05.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר