מפלס הכנרת נמדד הבוקר (שישי) על 208.92- מטר מתחת לפני הים, כך עולה ממדידות שנערכו על ידי רשות המים. מדובר בעלייה של חצי ס"מ מאתמול.
לכנרת מלאה חסרים כעת 11.5 ס"מ בלבד. על פי תחזית מזג האוויר בימים הקרובים לא צפויים לרדת משקעים נוספים באיזור הצפון.
גורמים ברשות המים מסרו אתמול לסרוגים כי "רק אם יהיה אירוע גשם חריג יש סיכוי שהכנרת תתמלא. אך עם כל יום שחולף, סיכוי לאירוע כזה מזערי, והוא הולך כל הזמן וקטן".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
תחזית מזג האוויר
מזג האוויר בסוף השבוע הקרוב יהיה נוח בדרך כלל. רוחות חזקות ינשבו בעיקר בדרום הארץ וייתכן גשם מקומי. בתחילת השבוע תחול עלייה בטמפרטורות וייעשה חם.
יום שישי: מזג האוויר יהיה בהיר עד מעונן חלקית. תחול עלייה קלה בטמפרטורות.
יום שבת: מזג האוויר יהיה מעונן חלקית עד מעונן בעננות בגובה רב ובינוני. הטמפרטורות יהיו ללא שינוי ניכר. משעות הצהריים בדרום הארץ הרוחות יתחזקו, יתכן גשם מקומי ואובך.
יום ראשון: מעונן חלקית. תחול עליה קלה בטמפרטורות.
יום שני: מעונן חלקית עד בהיר. תחול עליה נוספת בטמפרטורות והן תהיינה רגילות לעונה.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
אני
הכינרת לא עלתה בכלל, וחסרים 12 ס"מ. לא עברה את זה העונה.
21:14 02.05.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסי
למה לסגור את העונה
20:46 02.05.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר