View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

מדוכסית לגיבורת על? כנראה לא כל כך מהר, לפחות לא בשלב הזה. לאחר שקיבלה שלל הצעות ועבודות חדשות בנטפליקס ובדיסני, מייגן מרקל רוצה לחזור למסך הגדול בסרט גיבורי על.

על אף שהיא והנסיך הארי הפכו לזוג מבוקש במיוחד מאז שעזבו את הארמון, לא הכול נוצץ. על פי הפרסום של ה'דיילי מייל' הבריטי, בתעשיית הקולנוע סירבו לשלב את מייגן בסרט גיבורי על עקב היותה 'דמות שנויה במחלוקת'.

גורם בתעשיית הקולנוע סיפרו לדיילי מייל, כי סוכנה ההוליוודי של מייגן ניסה לסגור לה תפקיד בסרט של מארוול, מבית דיסני אך נאלץ לגלות שאין יותר מידי התלהבות לתת למייגן תפקיד.

"מייגן צריכה את דיסני יותר משדיסני צריכה את מייגן", הסביר אותו גורם וסיפר כי מעבר לתפקיד הדיבוב שמייגן קיבלה מדיסני, כעת לא נחתם עוד אף חוזה מצד דיסני עם הדוכסית בנוגע לתפקידים נוספים. כך שאם תכננתן לראות את מייגן מציפה את המסך, כנראה שנצטרך להמתין עם זה.