יו"ר אגודת ישראל, יעקב ליצמן התייחס בכינוס המפלגה למגעים מול מפלגת נעם ואלי ישי: "הובהר לרב טאו ולאלי ישי כי לא נוכל להכניס נציגים אחרים ברשימה" אך הוסיף, כי "כל שת”פ אחר בא בחשבון".

ליצמן הבהיר כי "השבת זה מאבק שלא נוותר עליו. כעת זו עת בחירות אבל זה נושא עקרוני" והציב יעד לבחירות הקרובות: "שמעתי שהיעד של דרעי זה 10 מנדטים אז אנחנו גם לא פחות".

כינוס חברי אגודה (קרדיט: אגודת ישראל)

אך סגן השר מאיר פרוש סיפר כי "אנחנו נמצאים במגעים עם אנשי הרב טאו ואלי ישי שתרם לנו רבות בבחירות האחרונות ולא אלפים בודדים כמו שיש כאלה שטוענים. אנחנו נעשה הכל בכדי לחבר אותם גם הפעם ליהדות התורה", סתר את דברי יו"ר המפלגה.

במהלך הישיבה אישרו חברי הנהלת אגודת ישראל את מועמדי התנועה לכנסת ה22 בדומה לזהות הנציגים שהיו בכנסת ה- 21: בראש ליצמן, אחריו פרוש, במספר שלוש יעמוד יעקב טסלר לאחר מכן ישראל אייכלר וחסיד אליהו ליב.