שרת התרבות והספורט, מירי רגב התראיינה היום לגלי צה"ל וביקשה להרגיע את הרוחות הסוערות בתוך המגזר, הן במאבק בין המפלגות והן כלפי הביקורת על יו"ר הליכוד בנימין נתניהו.

"מי שהפיל את שמיר זו הציונות הדתית והם קיבלו את הסכמי אוסלו. אז אני מציעה לציונות הדתית להירגע, להרגיע את הרוחות."

לאחר מכן מסרה: "האמירות שנשמעות בתקופה האחרונה מקרב גורמים בציונות הדתית נגד רה"מ נתניהו אינן במקומן. כבר נכווינו בעבר מביקורת נגד הליכוד שבאה מימין והתוצאה הייתה שקיבלנו לצערנו את הסכמי אוסלו הארורים. אסור לנו לחזור על טעויות העבר!"

את הביקורת הסרוגה על נתניהו דחתה רגב במילים: "הברית בין נתניהו לבין הציונות הדתית היא ברית נאמנות ארוכת-שנים והביאה להישגים גדולים, כולל להתיישבות ביו"ש. על כולנו במחנה הלאומי להתאחד סביב מנהיגותו של נתניהו כדי שניתן יהיה להמשיך בתנופת העשייה הטובה למען ארץ ישראל, עם ישראל ותורת ישראל".