בעקבות הידיעה על המסר שהעביר נתניהו לראשי יהדות התורה לפיו המינוי של אמיר אוחנה לשר המשפטים הוא זמני ונועד לצרכי תעמולת בחירות, מוציאה המפלגה הודעה לא שגרתית בה היא מכחישה מראש את הדיווח:

בהודעה שנמסרה מטעם ראשי יהדות התורה סגן שר הבריאות ח"כ יעקב ליצמן, ויו"ר ועדת הכספים ח"כ משה גפני" נכתב:

"בתקופת הבחירות בה כמעט בכל יום מופיע דיווח, הודעה או הדלפה בשם "גורם ביהדות התורה" או "בכיר ביהדות התורה" – אנו מבקשים להבהיר כי מדובר בדברים שלא היו ולא נבראו. כל הודעה אנונימית שאינה רשמית מטעם דוברי ראשי 'יהדות התורה' אינה רלוונטית ואין לה כל משמעות."

מוקדם יותר היום דווח כי לאחר שהתוודע אמש כי חה"כ אמיר אוחנה לתפקיד שר המשפטים בממשלת המעבר, בכיר ביהדות התורה אמר ליניר קוזין במעריב, כי: "לא ניתן שהמינוי של אמיר אוחנה יהפוך לקבוע בממשלה הבאה במקרה והליכוד שוב ינצח. יש נושאים רבים כמו נישואים, הכרה בהורות, פונדקאות ועוד שמגיעים בסוף למשרד המשפטים ולשולחן שלו. לא נסכים לזה".

במקביל פרסמה כתבת חדשות 12 דפנה ליאל כי נתניהו העביר מסר הרגעה ליהדות התורה- המינוי של אוחנה זמני, צריך לקרוץ לקהילה הגאה ולהעביר מנדטים מצד לצד. אחרי הבחירות אוחנה יזוז לתפקיד אחר, שר התקשורת כנראה.

בתגובה מסרו בליכוד: "לא הועבר שום מסר ליהדות התורה"