יום לאחר שהמשבר הקואליציוני הסתיים בפיזור הכנסת והליכה לבחירות חדשות, באיראן הגיבו היום (חמישי) לדרמה הפוליטית שהתרחשה אמש בישראל. בדבריהם גם תקפו את נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, זאת על רקע המתיחות הקשה בין המדינות והטלת הסנקציות נגד הרפובליקה האיסלאמית.
"הכישלון של הקמת הממשלה בישראל זו תבוסה גדולה לנתניהו ולנותן החסות שלו טראמפ" אמר מזכיר המועצה לביטחון לאומי באיראן, עלי שמח'אני. "זה מעיד על התבוסה הגדולה שצפויה להם ביישום עסקת המאה המקוללת".
גם התקשורת האיראנית הדגישה את האירוע, כשהכותרת בעיתון "פארס" האיראני הדגיש כי "בפעם הראשונה בהיסטוריית המדינה, נתניהו נכשל בהקמת ממשלה- וישראל עומדת בפני בחירות". "פחות מחודשיים אחרי שהושבעו לכנסת, ראש הממשלה ומפלגתו הצביעו לפטר את עצמם מתפקידיהם" נכתב. "כעת נתניהו יתרכז בבחירות הבאות, כשרק ניצחון ייתן לו הזדמנות נוספת להקים ממשלה ולהציל את עצמו מצרותיו המשפטיים".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
גור אריה יהודה.
רק ביבי
16:14 31.05.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר