חם ובריא: כך תכינו את המשקה שיציל אתכם החורף
בדיוק כשהגשם והקור חזר אלינו, ארגנו לכם מתכון מנצח למשקה סחלב ואגוזים ביתי מחממם ומפנק שתשמחו לאמץ אותו לפחות עד סוף החורף- מומלץ מתחת לשמיכה
(צילום: שטארסטוק)
מתכון למשקה סחלב ואגוזים
בדיוק כשהגשם והקור חזר אלינו, ארגנו לכם מתכון מנצח למשקה סחלב ואגוזים ביתי מחממם ומפנק שתשמחו לאמץ אותו לפחות עד סוף החורף- מומלץ מתחת לשמיכה
מנות: 4 כוסות | חלבי
מצרכים:
250 מ"ל חלב קר
1 כף גדושה סוכר
1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר
1 כפית תמצית מי ורדים
1 כף גדושה קוקוס קלוי
1 כף אגוזים קצוצים דק
מעט קינמון
אופן ההכנה:
1. מרתיחים את החלב והסוכר, כאשר הם מגיעים לרתיחה, מוסיפים את הקורנפלור המומס בחלב ומערבבים היטב
2. מנמיכים את האש ולקראת רתיחה נוספת, מוסיפים את מי הוורדים ומבשלים עד לסמיכות הרצויה.
3. מורידים מהאש ומוזגים לכוסות. לסיום מוסיפים את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון ומגישים
חורף חם ובריא!
==============
המתכון באדיבות רשת קפה גרג
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו