6 שנים לאחר שגורשו מביתם, צפוייה מחר (ראשון) לעלות בישיבת הממשלה החלטה על אזורי עדיפות לאומית, בה יוכלל גם היישוב מיגרון.
ההחלטה מגיעה לאחר עבודה רבה שהובילו המועצה והישוב מגרון, בה הוחלט כאמור להכליל את הישוב במפת העדיפות הלאומית. במסגרתה, יינתנו בין היתר הטבות בתחום הדיור והפיתוח: לעודד הגירה ובנייה ליישוב וכן להעצים את חוסנו הכלכלי.
"בהחלטה זו מתקנת הממשלה כתשובת משקל, את פסיקת בית המשפט שגרמה לגרוש עשרות משפחות מבית חיהם, נמשיך בעוז להוסיף קומה חדשה בבניה ובתשתיות יחד עם הממשלה הלאומית", אמר ישראל גנץ ראש המועצה החדש.
הוא הודה לראש הממשלה, "שרק לאחרונה התחייב בסרטון ששלח למגרון לקדם את בניית מגרון ובהחלטה זו מביא למימוש התחייבות זו".
עוד הזכיר בחיוב את שר הבינוי יואב גלנט ולמנכ"ל משרדו חגי רזניק, "על עבודתם הנמרצת לחיזוק אחיזתנו בנחלת בנימין ועל העמדת הישוב מגרון בעדיפות לאומית".
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
אנטי טטנוס
אין דבר כזה
00:10 25.11.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גזלנים
המפד"ל העבשה דואגת למקורבים כמו בשטייטל.
19:34 24.11.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
י
כשהיה חזק עקר ישובים
19:28 24.11.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר