אחרי הקמפיין המאחד איתו יצאו לפני כשבועיים, הבית היהודי בפתח-תקווה ממשיך להמציא מסרים יצירתיים במיוחד, כאשר הפעם הוא אימץ את אווירת הימים הנוראים לקמפיין הבחירות שלו.
בסוף השבוע הקרוב יתפרסם בעיתונות המקומית, בשלטי חוצות ובבתי הכנסת קמפיין המבוסס על נוסח הווידוי מן התפילה, המונה ומפרט את העשייה של סיעת הבית היהודי במשך הקדנציה האחרונה.
בין היתר מפרט הווידוי בניית אולפנה בשכונת הדר גנים, הקמת מתנ"ס, הכשרת בתי ספר חדשים, תקצוב ערבי תרבות והסדרת מקום תפילה לציבור הדתי.
• סוף סוף קמפיין מוניציפלי חיובי של הבית היהודי
בראש רשימת הבית היהודי בפתח תקווה עומד שוב איציק דיעי, מ"מ ראש עיריית פתח תקווה ויו"ר הבית היהודי בעיר, שהסביר את ההחלטה לצאת בקמפיין בחירות חיובי לעומת סניפים אחרים של המפלגה ברחבי הארץ שבחרות להתנגח בציבורים אחרים: "אנו צועדים לקראת הגדלת כוחו של הבית היהודי בפתח תקווה בבחירות הקרובות, בחמש השנים האחרונות פעלנו והגענו להישגים רבים לטובת הציבור הדתי והכללי בעיר, האחדות חשובה לנו ולכן בחרנו במסר שמאחד את כל הקהילות בעיר, אנחנו נמשיך לפעול ולהגיע להישגים גם בחמש השנים הבאות".

הפרסומאי חגי אורן ממשרד הפרסום אשדיר המנהל את הקמפיין מסר לסרוגים כי "הסלוגן הנבחר מייצג את הפעילות והעשייה של הבית היהודי בפתח תקווה שמאחדת ומחברת בין כל הקהילות והמגזרים בעיר".

מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
הצבור התורני ומוסדיו
אוי לבושה!
00:30 14.09.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מלכה
במרכז העיר אין מתנ"ס לציבור הדתי. הפעילות מתרכזת בשכונות, למרכז העיר לא דואגים. היה גן ילדים דתי ברחוב אורלנסקי, אחרי שנסגר נפתח מתנ"ס חרדי. כעת נפתח גן טרום חובה לציבור החילוני. למתנ"ס דתי - אין מי שידאג.
12:30 13.09.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פתח תקואי
מקלט עלוב בושה
10:15 13.09.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר