יו"ר האופוזיציה ציפי לבני החליטה לתקוף הבוקר (חמישי) בכאן ב' את מפלגת הבית היהודי, אותה כינתה "אנטי-דמוקרטית. לדבריה, "אנחנו רוצים רוב יהודי ולשמור על מדינה יהודית ודמוקרטית, בעוד שבבית היהודי רוצים לספח את שטחי ארץ ישראל, יחד עם מיליוני פלסטינים".
על דבריה של השרה איילת שקד וחיזוקה משותפה השר נפתלי בנט, אמרה לבני כי "אסור להלך אימים על שופטים- 'אם אתם תחליטו כה או ככה אז אוי ואבוי, זו הפרה בוטה של הפרדת הרשויות". היא הוסיפה נגד הממשלה כי "יש כאן מהלכים קשים מאד שמשנים את מדינת ישראל וקורעים את הערכים ופוגעים במוסדות הבסיסיים שמרכיבים את הדמוקרטיה הישראלית".
"המחנה שלנו", לדבריה, "מרגיש תמיד תחושת חוסר אונים, אבל הוא לא לקח מאתנו אף קול בבחירות האחרונות, אלא מבנט. מה שאנחנו והמצביעים שלנו צריכים לעשות זה להבין מה קורה כאן".
על מינויו של העיתונאי והחוקר דרור אידר לשגריר ישראל בטורקיה על ידי ראש הממשלה נתניהו, אמרה לבני: "כשהייתי שרת חוץ הודעתי שלא אשתמש במינויים פוליטיים, למעט וושינגטון והאו"ם. מי שחושב שהימין הקיצוני בישראל מסביר אותנו טוב – טועה. הם אלה שבסוף משתמשים בהם כדי לבקר אותנו".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אורי
ופוחזים..
11:36 06.09.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר