מתכון לנשנושי פיתה אפויים
תיבול קלאסי
מצרכים:
1 פיתה
2 כפות שמן זית
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
תיבול פיקנטי
מצרכים:
1 פיתה
2 כפות שמן זית
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כפית פפריקה
1/4כפית פתיתי פלפל אדומים
מתוק:
מצרכים:
1 פיתה
2 כפות שמן קוקוס
1 כפית סוכר
1 כפית קינמון
שום פרמזן:
מצרכים:
1 פיתה
2 כפות שמן זית
1 כפית גבינת פרמזן (אפשר גם צמחונית)
1 כפית שום, טחון
1 כפית פטרוזיליה, קצוצה
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור על 180 מעלות
2. חותכים את הפיתות לשמיניות ומסדרים על גבי נייר אפייה.
3. בקערה קטנה, מערבבים את התבלינים הרצויים
4. אופים במשך 10-12 דקות עד לקבלת גוון זהוב ופריך.
5. מצננים
6. מגישים לצד מטבלים אהובים ונהנים!
מתכון לנשנושי פיצה פיתה
מצרכים:
4 פיתות
1/2 כוס רוטב פיצה / רוטב לפסטה / רוטב עגבניות
1/2 כוס גבינת מוצרלה או גבינה צהובה מגורדת
תוספות: עגבניות, פלפלים כתומים, תירס משימורים, ברוקולי , זיתים, בצל סגול וכל תוספת אחרת שאתם אוהבים

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. קוצצים את הירקות לקוביות קטנות ורצוי שוות
2. מורחים צד אחד של כל פיתה ברוטב העגבניות ומפזרים מעל גבינת מוצרלה או גבינת צהובה.
4. מסדרים את הירקות על הפיתות לפי צבעי הקשת או הדגל
5. מניחים את הפיצות המקושטות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים במשך 10-15 דקות, עד שהירקות אפויים והגבינה נמסה.
6. חותכים למשולשים קטנים ואחידים ומגישים
בתאבון!
=====================
מתכון לנשנושי פיתה מקור
מתכון לפיצה פיתה מקור

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים