טעים להכיר: מתכון לאצבעות פסטה וגבינה קריספיים

טעים להכיר: מתכון לאצבעות פסטה וגבינה קריספיים

קבלו את הגרסה המשודרגת למאק אנד צ'יז- אצבעות פסטה וגבינה מטוגנות שקשה לא להתמכר אליהן. ומסתבר שזו גם אחלה שיטה לחסל את החמץ מהמגירות • צפו עכשיו במתכון 

טעים להכיר: מצאנו דרך מהירה לחסל את החמץ

מתכון לאצבעות פסטה וגבינה 

קבלו את הגרסה המשודרגת למאק אנד צ'יז- אצבעות פסטה וגבינה מטוגנות שקשה לא להתמכר אליהן. ומסתבר שזו גם אחלה שיטה לחסל את החמץ מהמגירות

מצרכים:

חבילת פסטה (פנה)
חמאה (לטיגון)
4 כפות קמח
2 כוסות חלב
1 כפית מלח
כפית פלפל
2 כוסות גבינת צ'דר/ צהובה מגורדת
לציפוי:
2 כוסות קמח
4 ביצים
2 כוסות פירורי לחם

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה במשך 7 דקות, או עד מצב אל דנטה(לפי ההוראות על האריזה).

2. במחבת על חום בינוני, ממסים את החמאה ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הקמח והחלב. לאחר מכן מוסיפים למחבת במלח ופלפל ומערבבים ברציפות עד שהרוטב מתעבה.

3. מוסיפים את הגבינה לרוטב ומערבבים עד לקבלת רוטב סמיך ומוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים עד שהכול מכוסה ברוטב

4. יוצקים את הפסטה על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקפיאים למשך 2 שעות

7. חותכים את הגבינה הקפואה לאצבעות עבות וארוכות

8. מחממים במחבת שמן על אש גבוהה

9. מצפים את המקלות בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים במשך 2-3 דקות או עד לקבלת גוון חום זהוב ומוציאים על נייר סופג.

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו