מי מאיתנו לא מכיר את החוויה המרגיזה והשורפת, שמגיעה לאחר חיתוך הבצל? חברת "באייר" הצליחה ליצור זן חדש של בצל שהולך לפתור את הבעיה ולהעניק במקומה חוויה קולינרית טעימה יותר והכי חשוב נטולת דמעות.
לאחר 30 שנות פיתוח, הצליחו מדעני החברה לייצר זן חדש של בצל בשם "סוניון". הבצל החדשני שפותח מהכלאות של זנים שונים בדרך המסורתית, לא יגרום לראשונה לדמוע בעת החיתוך שלו בשונה מיתר הבצלים הקיימים בשוק כיום. "מדובר בפריצת דרך קולינרית" סיפר לינדון ג'ונסון, מנהל המכירות ב"באייר" והסביר כי התכונה הייחודית שבו מונעת את גירוי בלוטת הדמעות.
מעבר לכך שהבצל החדשני ל יחסוך לכם לא מעט דמעות ועיניים שורפות, מדובר על פי הדיווחים בבצל טעים ופריך במיוחד. "בשונה מבצלים מזנים אחרים שהופכים חריפים עם הזמן, סוניון הופך מתוק יותר בכל יום" סיפרו בחברה. היבול הראשון של 'סוניון" הגיעה כבר לחנויות בארה"ב כבר לפני כחודשיים.
בשלב זה מגדלים את הזן החדש רק במדינות וושינגטון ונבדה, ולשאר המדינות בארה"ב הוא יגיע באמצע מארס ובתחילת אפריל. כרגע עדיין לא נקבע מועד לשיווק בינלאומי, כך שבינתיים נאלץ לדמוע בסבלנות.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
שאול
האם אין בעיה הלכתית בבצל החדש?
13:14 20.02.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר