בשורות טובות, פצוע פיגוע הדקירה ביבנה ניב נחמיה חזר להכרה מלאה.
ביום רביעי שעבר, בשעות הצהריים, תקף מחבל ערבי בסכין את נחמיה, עובד בחנות שופרסל הברוש ביבנה. ניב נחמיה נאבק איתו תוך שהוא פצוע, עד שעוברי אורח השתלטו על המחבל.
כמה שעות לאחר מכן פרסם השב"כ כי המחבל הוא אסמאעיל אבו עראם, בן 19, תושב יאטה, ללא רקע ביטחוני קודם. מדובר בשב"ח שנכנס לישראל באופן בלתי חוקי, והוא הועבר להמשך חקירת השב"כ. מאוחר יותר קבע בית המשפט כי בית המחבל לא יהרס משום שהוא לא הצליח לרצוח אלא רק לפצוע את הישראלי.
כך נראה פיגוע דקירה של מחבל
[[[http://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2017/08/WhatsApp-Video-2017-08-02-at-15.04.39.mp4]]]
נחמיה פונה במצב קשה ולא יציב לבית החולים קפלן ברחובות. במשך ארבעה ימים נאבקו הרופאים על חייו והיום (א') התקבלה הבשורה המשמחת כי הוא חזר להכרה מלאה, ויצא מכלל סכנה.
הציבור נקרא להמשיך ולהתפלל לרפואתו המלאה של ניב בן הדסה לרפואה שלמה ושיחזור במהרה לאיתנו הראשון. אל נא רפא נא לו.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים