5. ממרח נוטלה

לא להאמין שבגלל עליית מחירי השוקולד, בעקבות המלחמה וקצת חום – נוצר ממרח השוקולד האהוב בעולם. כשפייטרו פררו, אופה מפיימונטה, רצה להכין עוגה עם ציפוי גנאש בשנת 1946, הוא נאלץ להשתמש באגוזי לוז טחונים שיהוו תחליף קרוב לשוקולד. כמה שנים לאחר מכן, הכין שוב את הציפוי ושילב בו אגוזים ושוקולד, אך למזלו שכח העוגה בחוץ במזג האוויר האיטלקי החם שגרם לעוגה להפוך לממרח. פררו דווקא אהב את התוצאה והחל לשווק אותו כמעדן למריחה. כעשרים שנה מאוחר יותר בשנת 1964 בנו, מיקלה השיק אותו כמותג עולמי בשם נוטלה.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
1 דיונים
יעקב
הרי העולם קיים רק 5777 שנים אז איך יכול להיות שזה היה לפני כ6000 שנה לחשוב לפני שכותבים!!!!
18:10 28.06.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גל
22:32 28.06.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעקב
הרי העולם קיים רק 5777 שנים אז איך יכול להיות שזה היה לפני כ6000 שנה לחשוב לפני שכותבים!!!!
18:10 28.06.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גל
22:32 28.06.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר