ספיישל חיסול חמץ: מתכון לסירות בגט במילוי גבינות ופטריות
אולי זו הדרך הכי יעילה וקלאסית להתפטר מכל שאריות הלחם שנותרו לכם, ובנוסף זו גם אחלה ארוחה בעיצומם של ניקיונות וקניות. רק אל תשכחו להשאיר משהו גם לבדיקת חמץ.
מתכון לסירות בגט במילוי גבינות ופטריות
אולי זו הדרך הכי יעילה וקלאסית להתפטר מכל שאריות הלחם שנותרו לכם, ובנוסף זו גם אחלה ארוחה בעיצומם של ניקיונות וקניות. רק אל תשכחו להשאיר משהו גם לבדיקת חמץ.
מצרכים:
6 בגטים קטנים או כל לחם אחר שנשאר לכם
12 ביצים
1 בצל לבן, קצוץ
1 כוס גבינה צהובה מפוררת
1/2 כוס גבינת פרמזן מפוררת
10 פטריות שמפיניון, פרוסות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה :
1. מחממים תנור ל180 מעלות
2. במחבת מעט שמן ומטגנים את הבצל ופרוסות הפטריות להשחמה קלה.
3. בקערה, טורפים את יחד את כל הביצים, מוסיפים את הבצל והפטריות, 3/4 כוס גבינה צהובה ו-3/4 גבינת פרמזן (את השאר שומרים לפיזור), ומתבלים במלח ופלפל שחור.
4. בעזרת סכין חדה, חותכים מלבן לאורך הבגט או כל לחם אחר שניתן למלא בו, ומוציאים החוצה מעט מהלבן של הלחם, כך שייווצרו סירות.
5. מחלקים את תערובת הביצים והגבינות בין סירות הבגט, מסדרים בתבנית חסינת אש ומפזרים מעל את הגבינות שנותרו.
6. אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות או עד שהגבינות זהובות והביצים מתגבשות ואינן רכות
הצעת הגשה: להגיש חם לצד סלט טרי.
==========
מקור
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו