בדיוק כשאנחנו נהנים מהשמש שקופצת לבקר בשילוב רוחות קרירות של האביב, אי שם בקצה השני של הכדור מתפתח טרנד חם וטעים במיוחד בשם 'קפלידה', שהוא שילוב של קפה בגביע גלידה.

כדי למנוע נזילה של הקפה מהגביע, החלק הפנימי של הגביע מצופה בשוקולד ומוסיף עוד בונוס מעניין ומתוק לקפה. לנו השילוב נשמע מדהים וטעים במיוחד. אז עד שהטרנד הטעים ינחת גם בישראל סידרנו לכם מתכון קליל להכין את הקפה שכבש את ארה"ב והסביבה.

כך זה נראה באמת:

מתכון לקפלידה

1. ממיסים שוקולד בסיר ויוצקים מעט מהשוקולד המומס לכל גביע גלידה. מסובבים את הגביע כך שהשוקולד יצפה אותו היטב מבפנים.

2. טובלים את שפת הגביע בשוקולד, ומפזרים סביב סוכריות צבעוניות, אם רוצים.

3. מעמידים את הגביעים בכוסות שתייה יציבים, ומעבירים למקרר למשך 10 דקות. כדי ליצור גביע מספיק עמיד לקפה חוזרים על סעיפים 1 ו-2, ומכניסים שוב למקרר למשך 10 דקות.

4. יוצקים קפה חם לגביע השוקולד – ומגישים מיד.