עדין לא אכלתם צהריים? מתכון לחצילים במילוי גבינה יעשו את העבודה

עדין לא אכלתם צהריים? מתכון לחצילים במילוי גבינה יעשו את העבודה

כל מה שאתם צריכים כדי לסגור ארוחה קלילה ומעניינת זה-חציל. אז אם עדין לא אכלתם צהריים או שאתם כבר מתחילים לחשוב על ארוחת ערב, זה המתכון בשבילכם. תהנו!

author-image
מתכון לארוחת צהריים קלה ומעניינת
  (צילום:שטארסטוק)

מתכון לחצילים במילוי גבינה ועשבי תיבול 

כל מה שאתם צריכים כדי לסגור ארוחה קלילה ומעניינת זה-חציל. אז אם עדין לא אכלתם צהריים או שאתם כבר מתחילים לחשוב על ארוחת ערב, זה המתכון בשבילכם. תהנו! (ואל תשכחו לספר לנו איך יצא…)

מנות: 6 | חלבי

מצרכים:

3 חצילים קלים ארוכים
2 שיני שום
2 עגבניות בינוניות
צרור עלי פטרוזליה
צרור עלי בזיליקום
150 גרם גבינת חמד
מלח ופלפל
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1.מחממים מעט שמן במחבת

2.חוצים את החצילים לאורכם, כדי לקבל 6 חצאים שווים.

3. מטגנים את החצילים כשהחלק הפנימי שלהם(הבשר) הפוך כלפי מטה. סוגרים את המכסה ומטגנים כך במשך 15 דקות.

4.מוציאים בזהירות את החצילים הרכים מהמחבת ומניחים אותן להתקרר על משטח עבודה.

5. עד שסירות החצילים יתקררו, מכינים את המילוי:  מגרדים או קוצצים את העגבניות, כותשים את שיני השום, קוצצים דק את הפטרוזיליה והבזיליקום, ומגרדים גס את הגבינה בעזרת פומפייה ומעבירים הכול יחד לקערה.

6.יוצרים שקע בבשר החציל למילוי בעזרת כף. את בשר החציל שהוצאתם קוצצים מעט בעזרת סכין ומוסיפים לתערובת המילוי.

7.מתבלים את המילוי במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לתערובת אחידה וכבדה, טועמים ומשפרים תיבול אם צריך.

8. ממלאים את סירות החצילים בתערובת המילוי באופן שווה. מזלפים מעט שמן זית מעל כל חציל ממולא ומחזירים למחבת עם מכסה, על אש קטנה במשך 10 דקות

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו