חליטת הצמחים החדשה של פומפדור מאפשרת ליהנות מחליטת המנטה הפופלארית בישראל ובעולם, עם ורסיה לימונית מרעננת. החליטה אינה מכילה קפאין ואידיאלית להכנת תה חם, קר או לילדים. צמח המנטה ידוע כמסייע בתהליכים שונים במערכת העיכול, השפעתו המרגיעה והמרדימה והוא נפוץ לטיפול בכאבי ראש, גירויי עור, בחילות ועוד.
חליטת מנטה בטעם לימון מתווספת לסדרת החליטות של פומפדור: ורד הבר ויביסקוס, חליטת פירות וצמחים בטעם פירות יער, קמומיל, ג'ינג'ר לימון, קמומיל וחליטת שומר.
סדרת התה הירוק הכוללת: תה ירוק קלאסי, תה ירוק נענע, תה ירוק לימונית ולואיזה, תה ירוק לימונית תות, תה ירוק קמומיל ומנטה (התה הירוק היחיד בישראל ללא קפאין) ותה ירוק תפוז ג'ינג'ר. עלי התה של פומפדור עוברים תהליכי מיון קפדניים, לשמירת האיכות והיתרונות הבריאותיים של התה.
מארז חליטת תה מנטה בטעם לימון של פומפדור מכיל 20 שקיקים.
המחיר: 12.90-14.90 ש"ח.
כשר למהדרין בהשגחת הבד"צ חוג חתם סופר.
להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות המובחרות.

מהשדה לספל – סיפור על כוס תה
האגרונומים של פומפדור משוטטים בעולם בין 15,000 מטעי התה המובילים, בחיפוש אחר התנאים האופטימליים לגידול עצי התה. עלי התה הירוק, בדיוק כמו עלי התה השחור, נקטפים מעץ התה. ההבדל ביניהם הוא בזמן הקטיף ותהליך הייבוש. בפומפדור הקטיף נעשה באופן ידני, והחקלאים מקפידים על "שני עלים וניצן" – שיטה ייחודית שבה קוטפים שני עלים רכים וצעירים כשבליבם עדיין מנץ הניצן הטרי. ככל שהעלים צעירים יותר, התה עדין ומשובח יותר. העלים נשלחים לייבוש, והתה הירוק מצטיין בייבוש חלקי, כך שהטעם הירוק המעודן נשמר. סוד האיכות של התה הירוק הוא התערובת – היכולת ליצור בלנד אחיד, שבה כל כוס תה תהיה זהה לזו שבאה אחריה. ולזה דואג טועם התה. בפומפדור יש כמה טועמים אשר דוגמים למעלה מ-500 דגימות מסוגים שונים של תה ירוק כל יום. הם נמצאים בקשר הדוק עם מטעי תה ומרכזי מכירות פומביות בכל אזורי גידול תה המסורתיים. המיומנות של טועם התה מכריעה את איכות התה ואת השמירה על רמה אחידה. לאחר ייבוש העלים עוברים העלים לתופים גדולים, לערבול עדין שיוצר את התערובת. מכאן מתחיל תהליך אוטומטי לחלוטין – מידות מדודות נארזות בשקית הכפולה שהומצאה על ידי פומפדור. הפטנט של השקית הכפולה מחלק את מנת התה לשניים ובכך מכפיל את תהליך החליטה. השקית נאטמת לחלוטין, ומוצמד לה שרוך קשור לתגית (הימנעות מוחלטת מאלומיניום). כל שקית נעטפת במעטפת, עוברת לקופסה, ומנוילנת. כלומר – שלושה שלבי אטימה שמטרתם לשמר את הארומה הייחודית והטריות של התה. לספל תה מושלם: יש להניח שקיק תה בכוס, למזוג מעל מים רותחים (80-100 מעלות) ולהמתין 2-3 דקות.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים