מבזקים
סרוגים

התקפלה: הפרקליטות סגרה את התיק נגד מאי גולן

הפרקליטות החליטה לסגור את התיק נגד מאי גולן. כך היא הגיבה: "זו חקירה פוליטית, לא אשתף עם זה פעולה יותר. אני איבדתי אמון במערכת הזו"

י"ח כסלו התשפ"ו
התקפלה: הפרקליטות סגרה את התיק נגד מאי גולן
התקפלה: הפרקליטות סגרה את התיק נגד מאי גולן צילום: יונתן זינדל/פלאש90

שנה לאחר שהשרה מאי גולן זומנה לחקירה על תאונת דרכים בת 4 שנים החליטה הפרקליטות לגנוז את התיק נגדה. כעת השרה מגיבה לכך: "מה שהולך כמו חקירה פוליטית, עושה קולות של חקירה פוליטית ונראה כמו חקירה פוליטית – זו חקירה פוליטית.

אני כבר בוגרת ״חקירות״ שפותחות מהדורות, מבזקי חדשות וכותרות מפוצצות. לא אשתף עם זה פעולה יותר. אני איבדתי אמון במערכת הזו בעת הזו – כמחוקקת, כחברת כנסת, וכשרה. לא מעניינת אותם האמת. הדבר היחיד שמעניין אותם זה לתדרך כתבים – כך שזה לא משנה מה אגיד".

מכה לאוריך: היועץ הבכיר של נתניהו יעמוד לדין
מכה לאוריך: היועץ הבכיר של נתניהו יעמוד לדיןצילום: מכה לאוריך: היועץ הבכיר של נתניהו יעמוד לדין

עוד הוסיפה גולן: "כל אחד מהשרים וחברי הכנסת מהימין מסתובב היום עם מטרה על הגב, ואני פשוט עוד אחת משלושים אנשים שרדפו ורודפים ומנסים לתפור".

הפרקליטות השרה מאי גולן תיק

גלו עוד כתבות

החליקו לגלות עוד

סיימתם! אין עוד כתבות להצגה