חדשות

היסטריה ביש עתיד בעקבות המהלך של לפיד

חברי הכנסת של יש עתיד חוששים לעתידם בעקבות צירופו של האלוף במיל' נעם תיבון למפלגה, וזאת ברקע הסקרים שחוזים להם התרסקות. חלקם צפויים לעזוב

היסטריה ביש עתיד בעקבות המהלך של לפיד
צילום: (צילום: אורן בן הקון, פלאש 90)

בקרב הרוב המוחלט של חברי הכנסת של יש עתיד שוררת בימים האחרונים היסטריה בכל הנוגע לעתידם הפוליטי, וזאת בעקבות המהלך של יאיר לפיד לצרף את האלוף במיל' נעם תיבון למפלגה, וזאת ברקע מצבה הרע של המפלגה בסקרים.

על פי הדיווח של הפרשן הפוליטי של 'מעריב' מטי טוכפלד, חלק מחברי המפלגה מבינים כי הם לא ימשיכו לכהן כחברי כנסת בבחירות הבאות, ויש כבר מי שמחשב את דרכו החוצה – חלק למפלגות ארחות וחלק לפרישה מוחלטת מהפוליטיקה.

לפיד על ערוץ 14
לפיד על ערוץ 14| צילום: לפיד על ערוץ 14 | צילום: סרוגים

כך למשל טוכפלד מדווח כי במפלגה סימנו את דבי ביטון כמי שמחוזרת על ידי הליכוד וקיים סיכוי שהיא תתמודד בפריימריז הקרובים של המפלגה. בנוסף, חבר הכנסת אלעזר שטרן מקיים מגעים עם גדי אייזנקוט ובועז טופורובסקי שצפוי לעזוב. בנוסף, יש חברי כנסת נוספים ששוקלים את עתידם במסגרות אחרות.

תגובות

21
14
תיבון,מראשי קפלן ואחים לנשק-שדרש תמיד עס
20.11.25

תיבון,מראשי קפלן ואחים לנשק-שדרש תמיד עסקת כניעה מיידית עם חמאס,הודה לגנץ שעזב את הממשלהבעיצומה של המלחמה למען ה"אחדות"!

1
ש
20.11.25

פשוט החלול מכניס למפלגה שלו אנשים חסרי עמוד שידרה

13
תיבון, !התנגד לפעולה ברפיח בטענה שזה לא
20.11.25

תיבון, !התנגד לפעולה ברפיח בטענה שזה לא יביא לניצחון!דורש גיוס חרדים כשהארגונים שלו מסיתים לסרבנות! ועוד!

1
אזרח ישראלי
20.11.25

יאללה תעמולת קטאר וביבי, לא די?

2
בעז
20.11.25

אכן כיבוש רפיח לא יכל ולא הביא " ניצחון"

3
אלישע בן אבויה
21.11.25

נו, ובסוף כיבוש רפיח הביא ניצחון?

4
ספרדי
21.11.25

אשכנזי שב בשקט

5
שמאל זה ארס.
23.11.25

אזרח מוסלמי זה מי אתה

12
רותם.
20.11.25

מציע לחברי יש עתיד להרשם ללשכת העבודה כבר עכשיו התור ארוך.